Vízvezeték szerelő Budapest

Vízvezeték szerelő 

Vízvezeték szerelő Budapest egész területén és környékén a csapcserétől kezdve a komplett fürdőszoba felújításig. Vállaljuk társasházi lakások és családi házak vízszerelését is. Lakossági ügyfeleknek is, akár felújításra, akár egyszerű javításra van szüksége vízszerelő csapatunk megoldja a problémát. Hívjon hétköznapokon és hétvégén is 8 – 20 óra között. 

Vízszerelő Telefon: 06-30-410-7801

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelés Budapest egész területén és környékén. Kisebb csapcserétől kezdve a fürdőszoba felújításig. Tervezés és kivitelezés. Csőtörés bemérés, csőtörés javítás. Lakossági és kereskedelmi ügyfeleknek is. Akár új hálózat kiépítése, meglévő felújításra, vagy egyszerű javításra van szüksége a kis létszámú csapatunk megoldja a problémát.

Szakképzett, több évtizedes tapasztalattal rendelező vízvezeték szerelő csapat. A hét minden napján készen áll arra, hogy megbízható és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson Önnek. Hatékony és gyors vízvezeték szerelő. Hétköznapokon és hétvégén is 8 – 20 óra között várom hívását! Lénárt Tibor Tel.: 06-30-410-7801

Rendelkezünk a szükséges berendezéssel, legmodernebb gépekkel, szerszámokkal és ismeretekkel ahhoz, hogy a problémát megoldjuk. A hét minden napján hívhat minket vízvezeték szereléssel kapcsolatban. Bízunk benne hogy teljes mértékben elégedett lesz a munkával, és reméljük, hogy visszahív minket, amikor újra szükség lesz ránk. Szakképzett vízszerelő csapatunk a hét minden napján készen áll arra, hogy megbízható és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson Önnek. 

Vízvezeték szerelő szolgáltatások

Vízszerelő Budapesten és környékén. Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje vagy javítása, WC- tartály és kagyló beépítése cseréje. Wc csészék és wc tartályok szerelése ezen kívül lefolyó szifon csere. Csőtörés javítás, csőtörés bemérés is. Csőszivárgások feltárása és megszüntetése vízvezetékek cseréje, vízszivárgás megszüntetése mosdók és mosogatók bekötése, sarokcsapok flexi csövek és fali elzárók cseréje. Mosógép ill. mosogató gépek vízszerelés részének bekötése. Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása, kerti csapok cseréje, csőszerelés, hegesztés, stb. 

Szakképzett tapasztalt vízszerelő

csapcsereMinden vízszereléssel kapcsolatos problémával kereshet. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a legtöbb vízvezeték probléma megoldására. A járművet minden eszközzel és anyaggal próbáljuk felszerelni a legtöbb vízvezeték probléma kezelésére. A kis szivárgástól kezdve a nagyobb rendszerekig, amire szükség lehet a munka gyors elvégzéséhez. Ha épp nincs, mert nem lehet mindenre felkészülni, akkor a gyors, akár azonnali anyagbeszerzés is megoldható. Szakszerű vízvezeték szerelés Budapesten és Pest megyében

Nincsenek rejtett díjak, az árak versenyképesek extra költségek nélkül. Rendezett, tiszta megjelenés és munkavégzés. Megbízható, udvarias, barátságos, megfizethető és hatékony vízvezeték szerelés. Csőtörés elhárítás, üzemzavar elhárítás, vízszerelési munkák akár azonnal. 

vízszerelési szolgáltatások

Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás
Csap felszerelés, csere
Mosogató vagy mosdó szifon bekötés vagy csere
Mosdó felszerelés – csere
Zuhanykabin beépítés
Sarokcsap csere
Sarokszelep csere
Csempeszelep, fali elzáró csere
Wc csésze csere
Wc tartály csere (hagyományos)
 
Szerelőkeretes -falba épített –  wc javítás
Mosógép bekötés kiépített helyre
Mosogatógép bekötés
Mosogatógép bekötés, bútorvágással
Vizes helyiségek átlakítása
Kerti csap csere, javítás, téliesítés (aknás)
Kerti csap csere, javítás, téliesítés – ásással
Nyomvonal vágás, vésés, régi csőrendszer elbontása
Hideg és meleg vízkiállás létesítés véséssel
Családi házak vízvezetékeinek cseréje, ásással 
Csőtörés bemérés korszerű műszerekkel és javítás
Fürdőszoba ill. egyéb bútor felszerelés

vízvezeték szerelőAz árak alanyimentes számlás árak. Víz gáz fűtésszerelés a hét minden napján hívhat minket vízvezeték szereléssel kapcsolatban. Célunk, hogy teljes mértékben elégedett legyen a munkánkkal.  

 

Hozzászólások lezárva.